Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Zaterdag brug open

Het heeft even geduurd maar dan hebben we ook wat (gaan we vanuit). Het geklater van de platen van de brug is dan voorbij en de mensen die over brug gaan, hoeven zich niet meer af te vragen of “hun levensverzekering wel correct is”. Maar dan kunnen we ook weer vooruit kijk en wachten op een nieuwe brug die er in 2024 komt te liggen. We hebben via Pedro Penders een pdf gekregen waar de projecten programma vervanging en renovatie van RWS op staan.

We gaan er ook vanuit dat we goed op de hoogte worden gehouden door RWS.

projecten-programma-vervanging-en-renovatie

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

2 reacties

  1. Ik vraag me het volgende af. Waarom steeds weer de brug bijlappen. Dit kost toch ook handen vol geld..Ik geef het nu 3 maanden dan is het weer hetzelfde.. is dit een financieel probleem? Dan zou ik zeggen kijk eens wat de rente is. Dat is toch bijna niets. Zou het niet beter zIjn geweest als ze de bank hadden aangesproken en een lening hadden aangegaan tot 2023., Dit icm het geld wat gereserveerd is voor de fietsbrug en de wildbrug die er niet komt ,zou denk ik goedkoper zijn geweest dan steeds weer het oplappen. Dan was het probleem in een keer opgelost. Is het een probleem mbt aanbesteding? Okee dan kún je een termijn stellen wanneer de prijsopgave binnen moeten zijn. Dit hoeft toch ook geen 4 jaar te duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

De bloembakken hangen

Janneke Maessen heeft eind vorig jaar via de burgerbegroting geld gevraagd om bloembakken aan de lantaarnpalen te laten hangen voor de komende drie jaren. En

Lees verder »