Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Zondag halve marathon door Itteren

Zoals bekend komen zondagmorgen vanaf 9:00 uur hardlopers ook door Itteren om de halve marathon te lopen van de Groene loper run.  Op de Hoogmaas is een verzorgingspost waar de renners iets te eten en drinken aangeboden krijgen. We roepen iedereen op om (vooral langs de route) de vlaggen uit te hangen en de renners aan te moedigen. Ze komen vanaf het fietspad (Bijwinckelpad) achter Ankersmit (zoals het op de tekening te zien is) en lopen naar Hartelstein. Het is altijd leuk om hier iets speciaal van te maken.

Men ontkomt er niet aan dat dit evenement voor ons als bewoners een aantal verkeers- en parkeerbeperkingen met zich meebrengt.

Afsluitingen:
De volgende wegen worden op 14 november afgesloten tussen 09.00 en 13.45 uur:
– Op De Bos
– Op de Hoogmaas
– Op de Warreij
– Keizerstraat
– Geneinde
– Meebruggenweg

Parkeren:
Er geldt geen parkeerverbod op die dag, maar mocht je als bewoner tijdens de genoemde uren jouw auto nodig hebben, parkeer dan je auto buiten het parcours. Houd dan rekening met de in- en uitrij(on)mogelijkheden tijdens de genoemde uren.

Voor een compleet overzicht van alle afgesloten straten, meer informatie en omleidingsroutes kunt u terecht op de website www.groeneloperrun.nl/bewoners. Daarnaast kunt u voor verdere vragen contact  opnemen via de mail: info@groeneloperrun.nl. Ook zijn zij telefonisch te bereiken op +31 (0)43 351 1807. Tijdens het evenement is dit ook als noodnummer te gebruiken voor calamiteiten voor inwoners die aan het parcours wonen en toch van het parcours gebruik moeten maken.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

De bloembakken hangen

Janneke Maessen heeft eind vorig jaar via de burgerbegroting geld gevraagd om bloembakken aan de lantaarnpalen te laten hangen voor de komende drie jaren. En

Lees verder »