Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Dankwoord organisatie Maasvalleilloop

Dankwoord organisatie Maasvalleilloop

Dankwoord organisatie Maasvalleilloop

Via een mail werden de vrijwilligers van Itteren hartelijk bedankt voor hun medewerking. Het startschot werd gegeven door de in Itteren wonende (kersverse) wethouder Gert-Jan Krabbendam (zie foto). Kijk hier voor foto’s. Daarnaast had de organisatie, bij name van Roger Wijsen enkele mooie woorden voor Itteren:

In Itteren is er een warm onthaal geweest voor de lopers, dit vernam ik later bij terugkomst in Borgharen. Ook al niet zoveel vrijwilligers geweest uit Itteren is er toch een fijne steun geweest bij de doorgang en passage over het voetpad tussen huizen en Maas en dit werd enorm gewaardeerd door de deelnemers. We zullen op FB (de bis vaan Ittere) ook nog een bedank hierover zetten.

Tot nutoe louter positieve en enthousiaste reacties gehad van deelnemers, publiek, vrijwilligers en de sponsoren, net zo enthousiast als wijzelf(organisatie).

Er zijn natuurlijk altijd verbeterpuntjes maar ondanks de pittige weersomstandigheden zijn er geen noemenswaardige calamiteiten geweest gelukkig: 1 enkele ingreep door de EHBO post (behandeling van een schaafwondje na een valpartij).

tot volgend jaar.

Mvg namens de organisatie,

Roger Wijsen

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »