Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Gastouderopvang Mellanie 4 Kids

Gastouderopvang Mellanie 4 Kids

Gastouderopvang Mellanie 4 Kids

Gastouderopvang Mellanie 4 kids heeft nog enkele plekjes vrij voor kinderen van 0-12 jaar. Mijn opvang is gevestigd in Maastricht (6223 Itteren)

Rust regelmaat en eigen ontwikkeling staan voorop. Elk kind is anders en moet zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn. Onze raskatten vinden het erg leuk als kindjes komen spelen. Deze komen niet buiten.

Prijs is € 5.25 per 2017. Prijs is incl. eten drinken fruit tussendoortjes etc…. alleen dienen zelf luiers, potjes eten indien gewenst en flesvoeding meegebracht te worden. Kinderen kunnen hier ook warm eten mee-eten maar dat kost € 1.50. Opvang is van ma t/m vr van 7 tot 19 uur. Tevens bied ik in de opvang ook 24/7 zorg in goed overleg. Voor avond/nachten en weekenden geldt een ander tarief.

Voor meer info stuur gerust een pb of een mail

Mellanie4kids@gmail.com

Www.facebook.nl/mellanie4kids of kom vrijblijvend kennismaken.

Groeten Mellanie Walthie

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Vrijdag GEEN Aansjuive

Onze vrijwilligers hebben helaas moeten beslissen dat er vrijdagavond 24 juni geen Aansjuive kan plaatsvinden. Er is iemand in de nabijheid van de vrijwilligers besmet

Lees verder »
Verenigingsnieuws

Verrekijker kwijt?

Eén van onze inwoners heeft afgelopen vrijdag een verrekijker gevonden op een bankje in ons natuurgebied. Ze heeft al van alles geprobeerd om de rechtmatige

Lees verder »