Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Paal basketbalveld (even) weg

Gisteren kregen we een mailtje van een ouder die ons aangegeven heeft dat de basket weg was. Haar zoon wilde weer gaan basketballen en kwam teleurgesteld naar huis. Onze contactpersoon van de gemeente had van tevoren aangegeven dat de paal niet meer veilig (genoeg) is volgens de strenge regelgeving voor de gemeenten. Daarom komt er een nieuwe paal die al besteld is maar we nog even op moeten wachten. We hebben ook gevraagd of dan ook het tegelwerk van het basketbalveld hersteld kan worden en daarvoor heeft de gemeente ook de opdracht gegeven. Afwachten dus even.

Daarnaast heeft u al mogen lezen dat er in de speeltuin van de Koobosch nieuwe speeltoestellen komen. Op de planning staat dat die eind juni 2024 te bewonderen zijn. Als die geplaatst worden, zullen we dan nog even een paar dagen er vanaf moeten blijven zodat de beton kan uitharden en de toestellen stevig blijven staan. Wij zijn in ieder geval blij met de gemeente dat die dit voor Itteren geregeld heeft.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

De bloembakken hangen

Janneke Maessen heeft eind vorig jaar via de burgerbegroting geld gevraagd om bloembakken aan de lantaarnpalen te laten hangen voor de komende drie jaren. En

Lees verder »