Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

“Partners in Balans”

“Partners in Balans”

“Partners in Balans”

Een paar jaar geleden heeft de universiteit Maastricht een digitale cursus voor mantelzorgers ontwikkeld, namelijk Partners in Balans! Nu is deze cursus genomineerd voor de medische inspirator 2017! Wij gaan met een groepje een filmpje maken om de cursus te promoten. Vanaf half oktober kan er vier weken gestemd worden en de film met de meeste stemmen wint de eerste prijs, 75.000,- om deze cursus verder te ontwikkelen.

De Medische Inspirator is een aanmoedigingsprijs voor het meest inspirerende samenwerkingsverband van patiënten en een onderzoeker ter waarde van € 75.000. Dit bedrag is bedoeld voor de financiering van een (onderzoeks)project dat overtuigend aansluit bij een patiëntbehoefte en gericht is op het realiseren van een medisch product.

De procedure
Een deskundige jury bepaalt welke drie projecten strijden om de prijs. Van deze top 3 projecten wordt een promotiefilmpje gemaakt onder begeleiding van professionele filmmakers. Het algemeen publiek speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de uiteindelijke winnaar van de €75.000. De nummers twee en drie krijgen respectievelijk € 50.000 en € 25.000.
Naast “Partners in Balans” zijn ook de volgende twee projecten geselecteerd:
· Een Slimme App voor Adem
· IV-Wear

Wilt u meer weten over de de medische inspirator zoek dan op YouTube naar medische Inspirator waar dan bijvoorbeeld de genomineerden van 2016 te zien zijn.

Wij willen straks iedereen vragen om dan op onze film van Itteren te stemmen. Houdt onze website www.itteren.nl in de gaten en dan kunt u de film vanaf september zien en vanaf oktober stemmen.

Ook internationaal kan gestemd worden, alles wordt in het Engels ondertiteld!

We hopen op jullie aller steun!

J.T.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »