Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Sint Martinus bedankt

Sint Martinus bedankt

Sint Martinus bedankt

Het is wel een leuke periode nu: de 10e november het Sint Martinusfeest, de 11e van de 11e (fees oppe Vriethoof) en het oud papier ophalen, zondag 12 november (zjubbeleij)Prins uitroepen Vreigereire, maandag 13 oktober Takkenroute en Dorpsraadvergadering en woensdag 15 november is een bijeenkomst in de Aw Sjaol waarbij gekeken wordt hoe mensen samen activiteiten kunnen doen (daar hebben we een folder van in de bus gekregen)

NAmens de organisatie van het Sint Martinusfeest willen we alle medewerkers bedanken zoals Pastoor P. Backus, Familie Bours (wei en vuurstapel), Familie Limpens (veur de krote), Peggy Hendrikx en Steffy Aarts voor de spellenwandeltocht, prijsjes en heel veel van de organisatie), Mieke van Lith (voor de cape van Sint Martinus), Nikki Kerkhofs (als Martinus), Itteren gangsters (aansteken vuur) en Marc Chavagne (voor sponsorring). Mensen allemaal hartelijk dank.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Reünie LTC Itteren

Jaren geleden was er een tennisclub in Itteren en nu willen enkele oud-leden een reünie organiseren. Ze vragen uw medewerking hierin Een 4-tal oud leden

Lees verder »