Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Waarschuwingsborden bij de brug?

Waarschuwingsborden bij de brug?

Waarschuwingsborden bij de brug?

Gisteren kregen we een telefoontje van Peter Dolmans met de vraag of het niet verstandig zou zijn om verkeersborden overstekend wild (zie foto) meteen na de brug en bij Op de Bos tegenover voetbalveld te plaatsen. De laatste tijd komen steeds meer wilde dieren daar oversteken. We hebben vernomen dat laatst een kleine ree is aangereden en het is ook bekend dat wilde zwijnen hun domicilie hier gevonden hebben (om over andere dieren, zoals vossen en zo maar te zwijgen). Daarnaast kan het voor de gemeente bij verzekeringskwesties helpend zijn om die borden te plaatsen.

We hebben deze vraag neergelegd binnen de Dorpsraad en vrij snel heeft ons Itters raadslid Gert-Jan Krabbendam deze vraag bij de gemeente (wethouder) neergelegd en wie weet wordt deze vraag van één van onze bewoners (snel) opgepakt. Peter hartelijk dank voor het meedenken en we gaan kijken of het allemaal gaat lukken.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Hoe heeft Itteren gestemd?

Op de vrijdag na de verkiezingen worden de uitslagen bekend gemaakt van de verkiezingen op stembureau-niveau. Het was al duidelijk dat de PVV een overgrote

Lees verder »