Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Afgesloten hekken op dijk

Het Waterschap heeft aangegeven waarom ze enkele hekken afgesloten hadden. De medewerker van het Waterschap gaf aan dat hij het hek van de Pasestraat, 3 keer zelf dicht heeft moeten doen, omdat mensen het steeds open laten staan. Hierdoor kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan of gaan de hekken (eerder) kapot. Hij heeft het toen afgesloten. Hij snapte ook dat mensen met een kinderwagen, rolstoel of zo dit minder prettig vinden en heeft het weer opengemaakt. Hij vroeg wel of wij kenbaar willen maken dat iedereen bij gebruik weer het hek moet sluiten.
Daarnaast zijn er dijkvakken afgesloten omdat er een afspraak is met de bewoners die aan de dijkvakken grenzen met hun tuinen. Soms kan het ook zijn dat een vak afgesloten wordt zodat het gras gemaaid kan worden en niet de hondenstront om de oren vliegt.
Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Eén reactie

  1. Béste,
    Het openlaten van de hekken op sommige dijken gebeurd door wandelaars die niet van het dorp zijn . Eigen inwoners sluiten de hekken , als ze deze openen . Zelfs bij de visvijver staan regelmatig de klappoortjes open , vermoed dat dit ook mede door de vissers komt , die er met hun visspullen doorgaan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »