Afgesloten hekken op dijk

Het Waterschap heeft aangegeven waarom ze enkele hekken afgesloten hadden. De medewerker van het Waterschap gaf aan dat hij het hek van de Pasestraat, 3 keer zelf dicht heeft moeten doen, omdat mensen het steeds open laten staan. Hierdoor kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan of gaan de hekken (eerder) kapot. Hij heeft het toen afgesloten. Hij snapte ook dat mensen met een kinderwagen, rolstoel of zo dit minder prettig vinden en heeft het weer opengemaakt. Hij vroeg wel of wij kenbaar willen maken dat iedereen bij gebruik weer het hek moet sluiten.
Daarnaast zijn er dijkvakken afgesloten omdat er een afspraak is met de bewoners die aan de dijkvakken grenzen met hun tuinen. Soms kan het ook zijn dat een vak afgesloten wordt zodat het gras gemaaid kan worden en niet de hondenstront om de oren vliegt.
1 antwoord
  1. Winnie Scheren zegt:

    Béste,
    Het openlaten van de hekken op sommige dijken gebeurd door wandelaars die niet van het dorp zijn . Eigen inwoners sluiten de hekken , als ze deze openen . Zelfs bij de visvijver staan regelmatig de klappoortjes open , vermoed dat dit ook mede door de vissers komt , die er met hun visspullen doorgaan !

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *