Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Bloembakken in Itteren

Weet u het nog? Janneke Maessen heeft via de Burgerbegroting een aanvraag ingediend om bloembakken te laten hangen aan de lantaarnpalen op de doorgaande wegen in Itteren. Deze aanvraag heeft het gehaald en dus komen de bloembakken er ook! Janneke schrijft:

Op de gehele doorgaande weg worden de lantaarnpalen voorzien van hele en halve bloembakken. Ook de Brigidastraat krijgt een aantal bakken rond de horeca om deze aantrekkelijker te maken. In samenspraak met de gemeente, de eigenaar van de lantaarnpalen en het bedrijf van uitvoering zijn de lantaarnpalen genoteerd welke bloembakken krijgen. Dit is mede afhankelijk van bushalte/ verkeersborden/ verkeersveiligheid etc. In de maand mei zullen de bakken worden bevestigd. 
De bloembakken worden in het najaar weer afgehaald, waarbij de bevestigingsbeugel wel blijft zitten. Dit om schade aan de lantaarnpalen minimaal te laten zijn. Onderhoud wordt ook door het bedrijf zelf gedaan. Zo kunnen ze ook de bakken checken op eventuele schade.
We hebben in ieder geval voor 3 zomers mooie bakken aan de lantaarnpalen hangen.
Geweldig Janneke, dat heb je goed geregeld, proficiat!
Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »