Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Brug Op de Bos wordt verwijderd

Brug Op de Bos wordt verwijderd

Brug Op de Bos wordt verwijderd

Het verkeer dat gebruik maakt van de weg Op de Bos in Itteren moet dinsdag 22 november rekening houden met overlast en enige vertraging. Op die dag wordt de brug bij Op de Bos gedemonteerd. De brugdelen worden met een hijskraan verwijderd.

Met het oog op die werkzaamheden is slechts één rijbaan beschikbaar en ontstaan er wachttijden voor het verkeer op het moment dat de brugdelen worden gehesen. Ook in de periode daarna kan het verkeer op sommige dagen slechts van één rijbaan gebruik maken in verband met de verdere ontmanteling van de brug en het herstellen van de oorspronkelijke situatie bij Op de Bos.

Tijdens de werkzaamheden worden verkeersregelaars ingezet. Het verkeer wordt ook via waarschuwingsborden geattendeerd op de werkzaamheden, die tot vrijdag 9 december duren.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de brug begin oktober zou worden verwijderd. In verband met extra grondtransporten voor de afronding van de aanleg van de recreatievijver was dat niet haalbaar.

De brug in Itteren werd in 2010 aangelegd voor het werkverkeer tussen Itteren en Borgharen. De ongelijkvloerse kruising is niet meer nodig nu de uitvoering in Borgharen is afgerond en ook de aanleg van de recreatievijver ten zuiden van Itteren gestalte heeft gekregen.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »