Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

€ 2300,- voor Aansjuive van Lionsclub

Op vrijdag 14 juli jl. is een delegatie van het bestuur van de Lions Club Maastricht Mondial (LCMM) naar Aansjuive gekomen met een hele mooie cheque. Voorzitster van LCMM en inwoonster van Itteren Miraida Weldam-Jones vertelde dat ze al een tijd geleden gecharmeerd was van “Aansjuive” en daarop heeft zij een projectplan geschreven met het voorstel om Aansjuive te sponsoren. Op 18 juni hebben ze een L’Aperativo Cantando georganiseerd in het kasteel Borgharen. Hier kregen de bezoekers een hapje en een drankje onder mooie muziek van diverse artiesten. De winst die tijdens deze gezellige middag gemaakt werd, is in zijn geheel naar Aansjuive gegaan. Op de foto ziet u dat Miraida de cheque overhandigd heeft aan één van de koks, Jef Groenveld. De voorzitter van de Dorpsraad dankte de Lions Club Maastricht Mondial voor hun bijdrage maar ook alle vrijwilligers, onder coördinatie van Monique Vrancken, die het Aansjuive mogelijk maken.

Tijdens het Aansjuive heeft bestuurslid Jeffrey Hendriks van LCMM enkele klassieke en populaire liedjes ten gehore gebracht zodat onze deelnemers een indruk kregen hoe het er die mooie zondagmiddag in kasteel Borgharen aan toe ging.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Veiligheid

Brug Itteren

Al jarenlang proberen BNW Borgharen, OBI en Dorpsraad Itteren een nieuwe brug te laten realiseren. Hiervoor hebben vertegenwoordigers van die drie geledingen gesprekken gehad met

Lees verder »