Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Gratis compost voor inwoners Itteren

Iedere veertien dagen komen de mensen van de gemeente de GFT-bakken legen en daar maakt met compost van. De gemeente wil hun inwoners bedanken voor het gescheiden aanbieden van Groente, Fruit- en Tuinafval en Etensresten (GFT+E) en laat ze zien welk waardevol product er van dit ‘afval’ wordt gemaakt. Dit zorgt ook voor meer kennis en bewustwording en is een stimulans voor het goed scheiden van GFT+E. Dit is belangrijk, omdat het GFT+E in Maastricht nog niet door iedereen gescheiden wordt. Op zaterdag 23 maart 2024 vindt in Maastricht de Landelijke Compostdag plaats en van tevoren brengen ze 1 vracht losse compost en 1 pallets met compostzakken. Er wordt gewerkt volgend het op = op principe en is fijn als we veel mensen kunnen bedienen met deze compostactie. We hopen dat ook dat iedereen rekening houdt met de ander en niet bijvoorbeeld in een keer 20 zakken meeneemt.

Daarnaast kunt u ook actiefoto’s maken die zowel wij alsook de organisatie mogen gebruiken voor sociale media. Alvast bedankt.

 

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »