Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Herfst 2023

De zomer is voorbij, de kinderen gaan alweer een tijdje naar school en over Itteren is altijd wel iets te vertellen. Uiteraard over die ellendige brug die veel overlast veroorzaakt en waar we er steeds op blijven aandringen dat er verbetering en vooral duidelijkheid moet komen. De nu demissionaire minister had bepaald dat er geen nieuwe brug zou komen maar dat deze gerenoveerd moest worden. En dat terwijl in het verleden aangegeven was dat renoveren geen optie was. Op 22 november a.s. zijn de verkiezingen en dan maar hopen dat er snel een kabinet komt en dat deze beslissing van die minister teruggedraaid kan worden.
Afgelopen maand zijn ook de nieuwe speeltoestellen op ’t Brook gekomen: het eerste onderdeel van “’N Greun Brook Veur Ederein”. De werkgroep bestaande uit (fanatieke) ouders en leden van OBI en Dorpsraad hebben een plan ingediend om via de Burgerbegroting geld te krijgen. Dat plan heeft u in de vorige Dorpsberichten kunnen lezen. Één van onze inwoners heeft een plan ingediend om bloembakken aan lantaarnpalen op de doorgaande weg te laten hangen. De komende maanden krijgen we te horen of het gevraagde geld toegewezen wordt.
Als u nog ideeën, vragen of opmerkingen  heeft voor alles wat in Itteren gebeurt, laat het ons weten. De namen en telefoonnummers van de Dorpsraadleden staan achterin deze Dorpsberichten. Neem gewoon contact op en dan kijken we samen wat mogelijk is.

Fijne Herfstvakantie

herfst 2023

 

 

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

De bloembakken hangen

Janneke Maessen heeft eind vorig jaar via de burgerbegroting geld gevraagd om bloembakken aan de lantaarnpalen te laten hangen voor de komende drie jaren. En

Lees verder »