Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Informatieavond brug Itteren wordt verplaatst!

De onlangs aangekondigde informatieavond op 11 september in de Brigidahoeve  waarop medewerkers van Rijkswaterstaat en gemeente op verzoek van de Dorpsraad een toelichting zouden komen geven over de stand van zaken met betrekking tot de brug Itteren, gaat niet door.

Tijdens het vooroverleg met alle partijen zijn we tot de conclusie gekomen dat de informatie die op dit moment gegeven kan worden te weinig nieuws bevat om er een zinvolle avond van te maken. Met andere woorden: geïnteresseerden zullen niet veel nieuws te horen krijgen.

In goed onderling overleg is dan ook besloten de informatieavond te verplaatsen naar een later tijdstip dit jaar.

Omdat waarschijnlijk niet iedereen in Itteren en Borgharen op de hoogte is van de huidige stand van zaken is tevens besloten om een informatiebulletin  uit te geven waarin Rijkswaterstaat en gemeente een korte uitleg geven over het driesporen beleid, te weten de oplossing voor de rammelende platen, de aan te leggen (tijdelijke) verkeersveilige fietsverbinding en de aanleg van de nieuwe brug. Deze info zal verschijnen in de Dorpsberichten die in het weekend van 20 oktober in de bus zal vallen.

De informatieavond die later dit jaar zal plaatsvinden, zal georganiseerd worden door Rijkswaterstaat. Via de website van de Dorpsraad zal hier tijdig aandacht voor gevraagd worden.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »