Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Kleding inzameling Aktie 68

Er staan in Itteren twee containers waarin men (herbruikbare) kleding en schoenen kan doneren. Een ervan staat op de speelplaats van de Aw Sjaol en is van Aktie 68. Het doel van Stichting Aktie ’68 is het opkomen voor de mensen met een beperking en dat doen ze o.a. door het (laten) ophalen en hergebruiken van kleding en schoenen. Via onze inwoner Richard Smeets kregen we info over het ophalen van deze spullen. Men schreef ons:

Diverse ontwikkelingen, waaronder stijgende kosten bij gelijkblijvende prijzen voor de kleding en de krappe personele bezetting bij onze chauffeurs, maken dat wij de inzameling niet zelfstandig kunnen voortzetten. Wij zullen daarom vanaf 1 maart niet meer zelf de containers leeghalen en beheren maar dit zal RD4 gaan verzorgen. Ook alle bijkomende administratie en onderhoud zal door RD4 verzorgd worden.
Alle gemaakte afspraken blijven in stand, dit betekent dat er feitelijk voor u niets veranderd
RD4 kan door zijn expertise, schaalgrote en steun van de RD4 gemeenten continuïteit en kwaliteit van de kledinginzameling waarborgen.
Wij zijn dan ook erg blij dat door deze aanpassingen de kledinginzameling gecontinueerd kan worden.

Heeft u vragen laat het ons dan weten, u kunt mailen naar secretariaat@stichtingaktie68.nl of bellen met nummer 043-3672437

 

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Jippie, de goaltjes zijn er!

Op vrijdagmorgen 21 juni zijn de goaltjes geplaatst. Weken, misschien maandenlang hebben jongeren ons gevraagd wanneer de goaltjes zouden komen. Op de dag dat het

Lees verder »