Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Meer info lunchconcert Aw Sjaol

Zoals we u al gemeld hebben is er op 3 oktober vanaf 11:30 uur een lunchconcert in de Aw Sjaol. Via de gemeente hebben we nog meer achtergrondinformatie gekregen. Ze schrijven:

Kom samen, ontmoet en geniet! Van 28 september tot en met 4 oktober staat Maastricht in het teken van ontmoeten en samen komen. Kom naar 1 van de 12 lunchconcerten die de gemeente organiseert in buurthuizen in onze stad. Studenten van het Conservatorium Maastricht spelen mooie muziek. En tijdens het concert geniet je van soep en een broodje. 
Maar er zijn meer gratis activiteiten waar je aan kunt meedoen.

Voel jij je ook wel eens alleen?
Je alleen of eenzaam voelen, dat kan iedereen overkomen, jong en oud. Wethouder Anita Bastiaans vertelt: “Ruim de helft van alle mensen in onze stad voelt zich wel eens alleen. Daarom doen we als gemeente, samen met onze partners, mee aan de Week tegen Eenzaamheid. Op die manier wil de gemeente het taboe doorbreken en eenzaamheid bespreekbaar maken. We nodigen iedereen graag uit om de lunchconcerten te bezoeken en mee te doen aan andere activiteiten die er zijn in de Week tegen Eenzaamheid. Ga op ontdekking! Kom erbij en wie weet, komen we elkaar dan wel tegen.”

Meld je aan voor een lunchconcert 
Kom naar 1 van de 12 lunchconcerten die de gemeente organiseert in buurthuizen in onze stad.

Meld je aan via www.thuisinmaastricht.nl/kom-erbij-lunchconcerten-en-andere-activiteiten en kijk even naar dit filmpje.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

3 reacties

  1. wat zou ik dat graag willen meemaken maar ik woon te ver ……..in Eygelshoven . het is jammer genoeg geen gelegenheid om erbij te kunnen zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

De bloembakken hangen

Janneke Maessen heeft eind vorig jaar via de burgerbegroting geld gevraagd om bloembakken aan de lantaarnpalen te laten hangen voor de komende drie jaren. En

Lees verder »