Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Nieuwjaarsbijeenkomst ITTERAKTIEF

Nieuwjaarsbijeenkomst ITTERAKTIEF

Nieuwjaarsbijeenkomst ITTERAKTIEF

Op woensdag 10 januari is er in de Aw Sjaol een Nieuwjaarsbijeenkomst van Itteraktief. U weet wel het initiatief van Jitske Breuls-Michielsen die mensen met elkaar in contact wil krijgen. Toen zij pas in Itteren woonde, vond ze het moeilijk om met anderen in contact te komen. Mensen die dezelfde hobby hebben, kunnen dit ook samen doen.

Als nieuwe groep willen ze kijken hoe ze mensen de gelegenheid kunnen geven om elkaar te ontmoeten maar ook om hun hobby uit te oefenen. Hierbij wordt er uiteraard dus ook aan de verenigingen gedacht. Misschien zijn er mensen te vinden die lid willen worden van een vereniging maar het moeilijk vinden om zich “zomaar” aan te melden of misschien zijn er wel mensen met nieuwe, frisse ideeën. Het is goed om ons samen af te vragen op welke wijze we de bewoners van Itteren (nog) meer uit hun huis krijgen om zich aktief in te zetten en elkaar eventueel te helpen?

Daarnaast is het ook gewoon gezellig om bij elkaar te komen. Dus kom woensdag om 19.30 naar de Aw Sjaol!

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »