Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Plastic doppen verzamelen update

Angela Moberts heeft ons een bericht gestuurd met twee mededelingen:

  • de wekelijkse ruimdag aan de Maas is verplaatst van donderdag naar woensdag. Vanaf komende week kunt u samen met Angela iedere woensdag meehelpen de oevers van de Maas schoon te maken. Graag van tevoren aanmelden.
  • dat ze plastic doppen spaart. Ze schrijft:

Al heel wat jaartjes ruim ik zwerfvuil en vind ik ook veel plastic flessen met allerhande plastic doppen. Tot  nu toe gingen ze altijd in de zak. Sinds kort heb ik er een andere bestemming voor gevonden! Ook de hard plastic doppen thuis die op bijvoorbeeld de melk, de shampoofles, de bodycreme, de pindakaas  zitten, worden nu gespaard.

Voor KNMG Geleidehonden en buddyhonden SPAAR ik nu al die doppen die ik tegenkom. Want voor iedere kilo doppen krijgt deze vereniging geld. Geld waarmee de dure opleiding van deze prachtige honden wordt betaald.

Heeft u ook zin om (schone doppen) te sparen voor dit goede doel? Dan kunt u ze regelmatig bij mij inleveren. Mijn moeder van 91 jaar spaart ook mee. U kunt ze inleveren op Sterkenbergweg 5 te Itteren. Ik breng alle doppen steeds naar een inleverpunt in Maastricht. Voor vragen kunt u mailen naar amoberts@kpnmail.nl Hoe meer mensen sparen, hoe sneller de kilo’s worden gehaald. Doet u mee?

Te sparen: Doppen en deksels van : fruitsappakken, mineraal- en spuitwater, sportdrank, wasmiddelen, zeep- en shampooflessen, deo- en spuitbussen, slagroombussen, pindakaas-en chocopasta.

 

Plastic doppen verzamelen update

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

4 reacties

  1. Wat fijn dat ik de doppen nu zo dicht bij huis kwijt kan. Ik spaar ze al jaren.Ik bracht ze nu steeds naar België.
    Hartstikke fijn. Angela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »