Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Verkeershinder brug Itteren 18-19 april

Van het hoofd buitendienst van Socotec Geotechnics kregen we te horen dat er van donderdag 18 april van 20:00 uur tot vrijdagmorgen 19 april 6:00 uur een geotechnisch onderzoek gaat plaatsvinden bij de brug. De brug wordt NIET afgesloten maar het verkeer kan wel enige hinder ervaren. Door dit onderzoek kan men de draagkracht bepalen van en bij de landhoofden van de brug. Hoofd buitendienst schreef:

Zoals zojuist besproken hebben we de voornemens om in de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 april een geotechnisch onderzoek uit te voeren aan beide landhoofden van de brug over het julianakanaal (Klipperweg). Werkzaamheden zouden uitgevoerd worden tussen 20:00 en 06:00 uur waarbij de brug wel doorgaand blijft maar het verkeer wel enige hinder kan ondervinden van onze aanwezigheid. Ons onderzoek zal uitgevoerd worden vanuit een sondeertruck die zich zal opstellen op of direct langs het wegdek, in de bijlage enkele foto’s als voorbeeld.

Daarnaast zal het bijgevoegd verkeersplan worden opgesteld inclusief de begeleiding van de weggebruikers door een verkeersregelaar.

In de bijlage het verkeersplan en op de foto de sondeertruck.

240418 brug

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

De bloembakken hangen

Janneke Maessen heeft eind vorig jaar via de burgerbegroting geld gevraagd om bloembakken aan de lantaarnpalen te laten hangen voor de komende drie jaren. En

Lees verder »