Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Verwijderen brug werkweg

Verwijderen brug werkweg

Verwijderen brug werkweg

Via de Nieuwsbrief Consortium Grensmaas hebben we te horen gekregen dat op 3 oktober de brug bij Op de Bos wordt weggehaald.Het consortium schrijft:

VERKEER MOET REKENING HOUDEN MET OVERLAST

Brug bij Op de Bos wordt verwijderd

Geachte mevrouw, meneer,

Het verkeer dat gebruik maakt van de weg Op de Bos in Itteren moet maandag 3 oktober rekening houden met overlast en enige vertraging. Op die dag wordt de brug bij Op de Bos gedemonteerd. De brugdelen worden met een hijskraan verwijderd.

Met het oog op die werkzaamheden is slechts één rijbaan beschikbaar en ontstaan er wachttijden voor het verkeer op het moment dat de brugdelen worden gehesen.

Ook in de periode daarna kan het verkeer op sommige dagen slechts van één rijbaan gebruik maken in verband met de verdere ontmanteling van de brug en het herstellen van de oorspronkelijke situatie bij Op de Bos.

Tijdens de werkzaamheden worden verkeersregelaars ingezet. Het verkeer wordt ook via waarschuwingsborden geattendeerd op de werkzaamheden, die tot vrijdag 14 oktober duren.

De brug in Itteren werd in 2010 aangelegd voor het werkverkeer tussen Itteren en Borgharen. De ongelijkvloerse kruising is niet meer nodig nu de uitvoering in Borgharen is afgerond en ook de aanleg van de recreatievijver ten zuiden van Itteren gestalte heeft gekregen. Dat betekent dat de werkweg en de brug kunnen worden opgeruimd.

Hebt u vragen over de verkeersmaatregelen? Dan kunt u mailen naar info@consortiumgrensmaas.nl. Bellen kan ook, u kunt ons bereiken op het nummer 046-4819930, of op het gratis nummer 0800-6227777 (tijdens kantooruren).

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

De bloembakken hangen

Janneke Maessen heeft eind vorig jaar via de burgerbegroting geld gevraagd om bloembakken aan de lantaarnpalen te laten hangen voor de komende drie jaren. En

Lees verder »