Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

We kunnen weer ‘Aansjuive’

Nu er (bijna) geen coronamaatregelen meer gelden, starten we direct weer met het organiseren van maandelijkse avondjes voor de ouderen in ons dorp. Op vrijdag 25 maart staat de eerstvolgende editie al gepland dus hou uw brievenbus in de gaten voor het aanmeldformulier.

Dit bericht is tevens een oproep aan iedereen die dit initiatief steunt en graag een handje wil meehelpen om dit mogelijk te maken. We kunnen nog vrijwilligers gebruiken!

Dus als u het leuk vindt om een steentje bij te dragen, dat kan zijn door iets te koken of te bakken maar ook door de zaal mooi aan te kleden, boodschappen te doen, mensen te verwelkomen op de avond zelf, of iets anders, laat het ons dan weten!

Mail dan naar Anja: paradiesanja@gmail.com of gooi een briefje in de brievenbus van Geneinde 20.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Vrijdag GEEN Aansjuive

Onze vrijwilligers hebben helaas moeten beslissen dat er vrijdagavond 24 juni geen Aansjuive kan plaatsvinden. Er is iemand in de nabijheid van de vrijwilligers besmet

Lees verder »
Verenigingsnieuws

Verrekijker kwijt?

Eén van onze inwoners heeft afgelopen vrijdag een verrekijker gevonden op een bankje in ons natuurgebied. Ze heeft al van alles geprobeerd om de rechtmatige

Lees verder »