Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Gluren bij de buren in Itteren

Op 16 april hebben wij u geïnformeerd over Gluren bij de buren en deze week hebben we een folder inde bus gekregen. Hierin is te lezen dat op zondag 3 juli allerlei festiviteiten zijn maar ook in Itteren! Bij de familie Schoutrop, Op de Meer 54 komen Sasha Kurensky en Djamal Tehubijuluw met het project Good Moral Character. Ze maken experimentele indie-popmuziek die klinkt alsof je in een video-game stapt, met teksten over klein zijn in een grote wereld. Good moral character is op zoek naar de ironie van popmuziek door simpele liedjes met catchy melodieën. Klik hier om een voorproefje (Everbody’s doing bad) van hen te horen.

In het kasteel van Borgharen komen de leden van Tasty Town Rythm Section. De leden van Tasty Town Rhythm Section treden op in verschillende orkesten. Ze hebben dit kwartet jaren geleden opgericht om hun smaak voor jazz tot uitdrukking te brengen. Het kwartet bestaat uit drum, saxofoon, bas en piano. Ze spelen laagdrempelige jazz (swing en ballads), met hier en daar een Franse twist. Klik hier voor een voorproefje.

Het hele programma van Gluren bij de buren met 39 artiesten die verschillende keren optreden op allerlei locaties vindt u hier.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »