Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Inspectie brug 17 en nacht 20-21 mei

Via de omgevingsadviseur van “idverde” kregen we te horen dat er opnieuw inspectiewerkzaamheden bij de brug uitgevoerd zullen worden. Zij schrijft:

In opdracht van Rijkwaterstaat Zuid Nederland zullen we een inspectie uitvoeren aan brug Itteren in de nacht van 20 op 21 mei a.s.. De werkzaamheden zullen duren van 00:00 uur – 05:00 uur in de ochtend van 21 mei a.s..
De brug hoeft hiervoor niet te worden gestremd, echter kan het voorkomen dat het verkeer enige hinder ervaart. Er zullen 2 verkeersregelaars worden ingezet die het verkeer begeleiden.

Er vindt 4 keer per jaar een soortgelijke inspectie plaats aan de brug om een beeld te vormen van de toestand van de brug. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen zullen we de inspecties altijd plannen in de nachtelijke uren.

Tevens zal op 17 mei a.s. aan de onderkant van de brug een gericht technische inspectie worden uitgevoerd. Deze werkzaamheden zullen duren van 8:00 – 16.30 uur. Hier ondervindt het verkeer geen hinder van.

(de foto is van vorig jaar.)

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Opkoopbescherming woningen

Via de gemeente hebben we informatie gekregen om het kopen van woningen voor starters en mensen met middeninkomens eerlijker te maken. Het gaat om woningen

Lees verder »