Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Lente 2023

Langzaam maar zeker wordt het lente en kijken we ook terug op een bewogen periode. We hebben een gezellige nieuwjaarsreceptie gehad met de Flippers, de Vreigeleire hadden een groot succes met hun tentfeest en met een gezellige carnaval, we mochten stemmen,  voor de provincie, we kregen compost van de gemeente en de Limburger had ons benaderd om iets te zeggen over de brug van Itteren. Naar aanleiding van dat artikel zijn vragen gesteld aan het college van Maastricht maar ook via Maastrichtse politieke partijen aan de minister en zijn hierover Tweede Kamervragen gesteld. We wachten nu nog even op de antwoorden. 

In dit lentenummer zijn er vele nieuwtjes: de datum van de Garagesale is bekend, (Itterse) ondernemers kunnen adverteren in de Dorpsberichten en we laten zien hoe Itteren gestemd heeft. Daarnaast heeft onze penningmeester weer een financieel overzicht gemaakt, komt  er een bijeenkomst om te kijken of we het Brook kunnen oppimpen, is er info van OBI over hoogwater en wordt een kerstmarkt gehouden in december. Verder is er nog nieuws over Hartelstein, over de kerk en natuurlijk over de diverse verenigingen. 

Tenslotte wensen we u veel leesplezier en fijne Paasdagen.

Dorpsberichten Lente def

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »