Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Winter 2022

Kerstmis 2022: het is groen en grijs buiten en (hopelijk) warm en gezellig binnen. Tijd om iets te lezen en dan zijn de Dorpsberichten een fijne afleiding. Hierin kunt u een terugblik over 2022 lezen evenals artikelen over het geslaagde Martinusfeest, het opzetten van de kerstboom en de komende nieuwjaarsreceptie. Er is info van de gemeente, het recyclen van frituurvet en informatie over onze kerk van Sint Martinus. ”t Winkelke” geeft aan hoe het momenteel gaat en ook de verenigingen zoals de Flippers, de Damesvereniging, CV de Vreigeleire, de biljardclubs en Zonnebloem spreken hun wensen uit voor 2023 en vertellen iets over hun activiteiten.

Wij wensen u naast hele fijne kerstdagen ook het allerbeste voor 2023 in goede gezondheid.

Dorpsberichten winter

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

2 reacties

  1. Wonderlijk dat de bevolking van Itteren anno 2023 zo’n erbarmelijke fietsverbinding met de stad tolereert. Geen woord over de brug die niet doorgaat. De andere brug ziet er uit alsof hij uit de middeleeuwen stamt.

    1. Hallo Joost,
      Dankjewel voor jouw reactie. We zijn al jaren bezig met het aankaarten van de slechte fietsverbindingen buiten ons dorp maar zonder gewenst resultaat.
      Wat de brug betreft heeft noch de gemeente noch Rijkswaterstaat ons geïnformeerd. Er zou nog een bestuurlijk overleg zijn waarna we geïnformeerd zouden worden. Ook hierin gaat het niet zoals wij wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

Met Maasverkenner op pad

Via Rivierpark Maasvallei kregen we onderstaand idee aan de hand voor een wandeling a.s. zondag 11 juni in de Middenstraat tegenover het kasteel Borgharen. De

Lees verder »