Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Ron 4 Run Maasvalleiloop op 26 mei

Voor de derde keer zal de Ron for Run Maasvallei gehouden worden. Op zondag 26 mei kunnen we weer lekker ontspannen rennen door de mooie natuur van Borgharen en Itteren. Roger Wijsen en zijn mensen zorgen ervoor dat we ons op een sportieve manier kunnen tonen. Het gaat dan niet om winnen maar eerder om al rennend te genieten van de omgeving. Het parcours voert dwars door de prachtige nieuwe natuur Maasvallei, door de kerkdorpen Borgharen & Itteren en over de ringdijken. De organisatie schrijft o.a.:

Met de unieke startlocatie Kasteel Borgharen en Hartelstein als plek waar een uitgebreide verzorgingspost zal worden ingericht, beide plekken die onderdeel zijn van Buitengoed Geul & Maas,  in nauwe en prettige samenwerking met Staatsbosbeheer als exclusief evenement in de nieuwe natuur die is ontstaan na de werkzaamheden van Consortium Grensmaas.
Ook de toeristische instantie  Rivierpark Maasvallei steunt ons initiatief volop en zal dit jaar aanwezig zijn met een informatiestand. Naast hoofdsponsor Ron for Run, de welbekende hardloopwinkel in Maastricht-Wijck, zijn er een aantal lokale ondernemers uit Borgharen en Itteren die de Maasvalleiloop een warm hart toedragen middels sponsoring, hier zijn we natuurlijk erg blij mee.
Het programma ziet er als volgt uit:
09:30 uur opening inschrijfbureau, Haarderhof Borgharen
10:30 uur  start kidsrun ( gratis deelname bij vooraf inschrijving)
12:00 uur start beide afstanden (5,4 en 15,4 km) vanaf Kasteel Borgharen
13:00 uur verwachte binnenkomst 1e finisher, Haarderhof Borgharen
Er is na afloop een gezellige nazit en een hapje / drankje verkrijgbaar in de Haarderhof. Bij Hoeve Hartelstein in Itteren, de verzorgingspost van de lange afstand, zullen de 1e lopers verwacht worden rond 12:20u, ook hier is het mogelijk om op het terras onder het genot van een drankje de deelnemers aan te moedigen.
De route is grotendeels gelijk aan de vorige edities,  in Itteren maken we gebruik van de nieuwe brug over de Geul & in Borgharen zal de route aan het eind via Sluis Limmel gaan(stukje oude route vd Haarderluip).Ron 4 Run Maasvalleiloop op 26 mei
Het startschot zal gedaan worden door wethouder Krabbendam, die dit ook al de 3e maal zal gaan doen.  Veel meer informatie is ook te vinden via onze website en facebook:
Namens de organisatie hopen we jullie allemaal te zien op 26 mei  a.s.
Roger Wijsen
06 – 8667 6187
Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »